Espoossa 27. kesäkuuta 2017

Paintball Sissos Oy on Suomen johtava värikuula-aseiden ja varusteiden myyjä. Olemme markkinajohtaja Suomessa sekä kaikissa Baltian maissa ja meillä on merkittävä markkinaosuus myös Ruotsissa. Olemme vuosien saatossa myyneet paintball-aseita ja oheistuotteita yli 20 maahan. Toimimme pienellä alalla, mutta olemme oman alamme kunkku Pohjolassa!

Espoossa toimimme myös paintball-pelien järjestäjänä ulkokentällämme Sissos Arenalla. Muutimme helmikuussa uusiin toimitiloihin Espooseen ja rakennamme uusien tilojen yhteyteen ulkokenttiä ja sisäpelikentän kesän/syksyn aikana. Palvelemme asiakkaitamme Espoon paintball-myymälässä ja verkkokaupassa. Päivitämme ruotsin verkkokauppamme uuteen versioon kesän 2017 aikana.

 

Edustamme useita maailman johtavia paintball-brandeja yksinoikeudella Itämeren alueella ja olemme strateginen partneri useimpien maailman suurimpien paintball-yritysten kanssa. Tuotamme paintball-tuotteita myös omilla tuotemerkeillä mm. Kiinassa, Pakistanissa, Intiassa ja Latviassa. Paintball Sissos Oy:n liikevaihto tilikaudella 2016 oli n. 1,2M€. Tällä hetkellä meillä on töissä 5 henkeä kokopäiväisesti ja useita osa-aikaisia pelinvetäjiä.

Espoon toimipisteeseen haetaan tiimiämme vahvistamaan ja kasvua mahdollistamaan:

Ruotsin verkkokaupan päivittäjää osa-aikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen Espooseen

Vaatimukset:

-          värikuula-alan varusteiden hyvä tuntemus

-          kyky omatoimiseen ja tulokselliseen työskentelyyn

-          ruotsin kielen hyvä osaaminen kirjallisesti

-          englanninkielen hyvä osaaminen niin suullisesti kuin kirjallisesti

Laskemme eduksi:

-          html-tuntemusta

-          kuvienkäsittely osaaminen

-          aiempaa kokemusta verkkokauppojen ylläpidosta

-          kokemusta Magento verkkokauppa järjestelmästä

-          kokemusta aktiivisesta/omatoimisesta myyntityöstä

-          kuvaustaidot

 

Tehtäviisi kuuluu pienessä yhtiössä tarvittaessa kaikki maan ja taivaan väliltä. Päätehtäväsi on ruotsin verkkokaupan tuotetiedon ja muun sisällön päivittäminen ja lisääminen.

Osallistut taitojesi mukaan myös tuotekuvien ottamiseen, verkkokaupan kehittämiseen, , ruotsin markkinoinnin kehittämiseen, lähetysten pakkaamiseen sekä myyntiin ja uusien asiakkuuksien luomiseen sekä vanhojen asiakassuhteiden kehittämiseen. Vastaat sähköpostilla ja puhelimella myös ruotsalaisten asiakkaiden tekemiin tuotekyselyihin.

Tukenasi on moderni atk-järjestelmä sekä muut työntekijät.

Tehtävässäsi tulet toimimaan Suomen suurimmassa Paintball yrityksessä. Arvostamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja kykyä nähdä asiat laatikon ulkopuolelta, mutta emme odota, että kukaan olisi seppä syntyessään.  Koulutuksessa sinua auttavat alan ammattilaiset, joilla on yhteensä yli 50 vuotta kokemusta alalta.  Pyrimme antamaan valitulle avaimet kasvamiseen ja kehittymiseen paintball-alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Tehtävään palkattu henkilö pääsee nauttimaan myös Paintball Sissoksen työsuhde-eduista.

 

Ohjelmien käyttökoulutus tehdään Sissoksen myymälässä Espoon Juvanmalmilla. Koulutuksen jälkeen toit työskennellä pääsääntöisesti haluaminasi aikoina. Työtä on mahdollista tehdä suurimmaksi osaksi etänä.

Työsuhde voi olla osa-aikainen tai kokopäiväinen. Työ sopii hyvin paintballin harrastajalle, joka opiskelee verkkokauppa-alaa. Työtä on mahdollista tehdä kesällä koko- tai osa-aikaisesti ja syksyllä koulun ohella osa-aikaisesti.

Palkkaus: sopimuksen mukaan.

 

Hakeminen:

Hakemukset välittömästi sähköpostilla (jesper.raevaara@sissos.com, liitteeksi CV ja palkkatoivomus), kuitenkin viimeistään 1.8. mennessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tavoite työn aloittamiselle on heinä-elokuun aikana.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin. Mikäli hakemuksenne ei johda haastatteluun lähetämme siitä sinulle ilmoituksen sähköpostitse.

Lisätietoja: 044-5155054 / Jesper Raevaara arkisin klo 9.00-18 tai jesper.raevaara@sissos.com

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paintballsissos.fi. Olemme toimineet vuodesta 1995 lähtien värikuula-aseiden ja elämyspalveluiden parissa.

Nykyiseen ruotsin verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa www.paintballsissosonline.se.