Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

NERF 1.5H synttäripaketti

Availability: In stock

€295.00
OR

Details

Myytävä tuote on lahjakortti ja voimassa vuoden ostohetkestä, eli voit ostaa synttäritapahtuman hyvissä ajoin ennakkoon!
Kun olet ostanut Nerf synttärit verkkokaupan kautta ole sen jälkeen yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse ajanvaraukseen liittyen.


Peliohjaajamme on paikalla koko tapahtuman ajan, neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. Emme ole unohtaneet paketin sisällössä lasten vanhempia, he voivat halutessaan myös osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, pelata pelihuoneissa biljardia, ilmakiekkoa, ajaa rallisimulaattoria tai ottaa hetken rennosti sohvalla.

Nerf synttäritapahtumaan kuuluu suojamaskit, peliliivit, lajitelma erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi, pelihuoneen vapaa käyttö ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten.

Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.  Huomioithan että ruokailu on sallittu ainoastaan tässä huoneessa.

Pelaaminen sisäkentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.

Minimipelaajamäärää ei synttäritapahtumassa ole, maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä.

 

Lisätietoja NERF tapahtumista ja kuvat pelihuoneesta löytyy linkin takaa:

https://paintballkeskus.fi/

Additional Information

Product-ID V70
Product code NERF2
Weight 0.0000

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.