Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Paintball field starting kits

Paintball field starting kits

Tervehdys vuokrayrittäjäksi aikova! Toivotamme ilolla sinut mukaan Paintballin värikkääseen maailmaan!

Paintball on vahvasti kasvava harrastus sekä urheilulaji. Paintball on myös hyvää liiketoimintaa ja vaikka ympäri Suomea on jo kymmenittäin pieniä vuokrayrittäjiä, on uusillekin vielä hyvin tilaa. Jo pienellä investoinnilla pääsee hyvin alkuun ja pystyy hankkimaan mukavat lisätulot värikuula-aseita vuokraamalla ja/tai pelejä järjestämällä.

Sissos on Pohjois- ja Itä-Euroopan johtava värikuula-aseiden maahantuoja ja myyjä. Olemme puhtaasti kauppa- ja palveluyritys, joten emme valmista tuotteita itse. Olemme kuitenkin maailman johtavien paintball-brandien edustaja (mm. Tippmann, Empire, Eclipse, GI, Dye, V-Force...).

Olemme myös maailman suosituimman vuokra-aseen Tippmannin virallinen edustaja ja Pohjois-Euroopan ainoa auktorisoitu Tippmann Distribution Center. Paintballin päävarastomme on Helsingissä. Haluamme Sissoksessa tarjota teille helpon tavan aloittaa Paintball-liiketoiminnan. Olemme koonneet muutamia valmiita aloituspaketteja, joiden avulla on helppo käynnistää liiketoiminta. Jatkossa tarjoamme värikuulat laajasta valikoimastamme ja myös varusteet edulliseen tukku- tai vuosiostosopimushintaan.

Puhelintukemme auttaa kaikissa ongelmissa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli liikutte pääkaupunkiseudulla, toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan tiloihimme Helsingin Jätkäsaareen. Koulutamme yhteistyökumppanimme ja opetamme tarvittavan värikuula-aseiden huollosta ja puhdistuksesta. Mikäli olette tulossa käymään muuten kuin vain tuotteita noutamaan toivoisimme, että sovitte tapaamisen etukäteen.

Vara-asepalvelustamme tarjoamme lisäaseet ja maastohaalarit tarpeisiinne edullisesti aina usean sadan hengen tapahtumiin.
Ota yhteyttä niin kerromme teille lisää ja lähetämme teille esitteitämme.

Tutustukaa myös paintball-yrittäjille suunnattuun nettisivuumme. Yrittäjäsivuilta löydätte paljon infoa paintball yrittäjyyteen liittyen. mm. pelitapahtumien järjestämisestä, vuokraustoiminnasta, vakuutuksista, pelikentän rakentamisesta, yrityksen perustamisesta...

Ystävällisin terveisin,

Jesper Raevaara

1 Item(s)

Grid  List 

1 Item(s)

Grid  List