Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Drop forwards and tank adapters

Drop forwards and tank adapters

ASA (air source adapter) on nimitys pullopaikalle joka on lähes aina sijoitettuna merkkaimen liipasinkahvan pohjaan. Asoja on erilaisia, perus malliin lisäksi (jossa pullo kierretään paikoilleen ja asan pohjassa oleva tappi aktivoi kaasun painamalla venttilistä/regulaattorista pinnin sisään) on olemassa kammellisia, kierrettäviä ja painettavia on/off malleja. Paremmissa asoissa on pituus-säätömahdollisuus, lisäksi bleedaus ominaisuus, eli kun kaasusyöttö katkaistaan tyhjenee samalla letkussa ja merkkaimessa oleva paine tehden pullon irroittamisesta helppoa. Pullon voi myös jättää kiinni merkkaimeen on/off asan kanssa ilman että ase paineistuisi.

Kiskoa johon asa kiinnittyy kutsutaan railiksi. Rail on sivuilta uritettu kisko mikä kiinnittyy merkkaimen pohjaan ja johon asa työnnetään/lukitaan paikoilleen.

Droppi on pidennetty ja alas kaartuva versio railista jolla saadaan tuotua pulloa alemmas ja edemmäs  (osa pelaajista käyttää lyhyitä droppeja väärinpäin saadakseen merkkain/pullopaketista pidemmän).

There are no products matching the selection.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.