01.03.2009

Dyen loaderiuutuus joka herätti mielenkiintoni helpolla purettavuudella, patterivalinnallaan (AA vaan tulee edullisemmaksi käyttää kuin 2x9V)  ja hienolla muotoilullaan. Mullistavan nopea syöttönopeuskaan ei haitannut päätöstä tehdessä, mutta kuka OIKEASTI tarvii 40+ palloa syöttävää laitetta kun ROF rajoja lasketaan jatkuvasi.

Ensivaikutelmat

Värilliset yksityiskohdat ovat tyylikkäät, virtaviivaiset ja urheilullisen näköiset. Pienet ikkunat loaderin takaosassa joista pitäisi nähdä sisälläolevien kuulien lukumäärän vaikutti ehkä hieman turhan oloisilta. Kansi josta kuulat isketään sisään vaikuttaa toimivalta mutta näyttää kapealta, aukeaa ja sulkeutuu kuitenkin vaivattomasti. Materiaali tuntuu erittäin kestävältä, vaikkei mieleen tulekaan vanhat Viewloader Revolutionin ”pehmeät” kuoret.

Ei työkaluille

Ohjeita lukematta puran loaderin atomeihin. Tämä on helppoa, liian helppoa! Jopa kannen jousen takaisin saaminen on yksinkertaistettu niin ettei sitä tarvitse erikseen pujotella ähisten ja kiroillen, vaan homma toimii. Palat naksahtavat paikoilleen varman oloisesti, eikä tule hetkeksikään sellaista epävarmaa oloa että onkohan tämä kasattu oikein, väärin kasaaminen tuntuu jopa mahdottomalta.

Testiä

Patterit sisään ja hypnoottinen hyrrä pyörimään.

Johtuen toimintaperiaatteestaan, jo pelkkä Rotorin tyhjäkäytön seuraaminen on viihdyttävää puuhaa. En kuitenkaan jaksa tuijottaa erisuuntaan pyöriviä kiekkoja puolta tuntia kauempaa, vaan heitän sisään puikollisen reballeja. Ennen kuin tajuan on lattia täynnä keltaisia uudelleenammuttavia palloja ja huudan tyttöystävälleni ”tuu katsomaan, sun pitää nähä tää!”. Ylivoimaisesti nopein loaderi mitä olen ikinä nähnyt ja vielä ilman pakkosyötöistä tuttua runnomisvoimaa, joka väistämättään rikkoo herkkäkuorisimmat kuulat.

Kenttätestausta

SissosArenan talvipelit ja mutkavalintana mustavalkoinen S6. Mustavalkoinen Rotor istuu katolle täydellisesti, näyttää kuumalta ja herättää ihailua. Paksun feedneckin ansiosta loaderista tulee vankkaoloinen eikä mikään heilu tai natise. Painopiste on kohdillaan ja kaikki vaan tuntuu hyvältä.

Johtuen edellispäivän vesisateesta ja synkistä sääennusteista olen päättänyt laittaa quickfeedin lisäksi normaalin läpinäkyvän kannen suojaamaan kuulia kosteudelta. Tämä setuppi pitäisi olla pakollinen kaikille metsäpelaajille! Jo ennen kuin pääsen kentälle huomaan kannen olevan auki, kuulat kuitenkin pysyvät loaderin sisällä johtuen quickfeedistä, NEROKASTA! Sama toistui päivän aikana kolmesti ryömiessä ja kolhiessa merkkainta maahan ja kiviin, kansi pomppasi auki mutta kuulat pysyvät sisällä. Syöttöhäiriö ei kuulunut päivän sanavalikoimaan ja Rotor suoriutui CCM S6 (pumpputoiminen merkkain) huimasta tulinopeudesta vaivoitta. Tulen jatkossakin pelaamaan tällä loaderilla, tämä vaan toimii!

Pimp My Rotor:

Rotoria varten on suunniteltu oma speedfeed malli, joka tunnetaan nimellä Quick Feed. Quick Feedit ovat ainoastaan yhteensopivia Rotorin kanssa, eikä sitä saa asennettua muihin malleihin. Uudenlainen muotoilu ja eri värivaihtoehdot tekevät Quick Feedistä markkinoiden näyttävimmän ”pikasyötön”, joka lukittuu paikoilleen Rotorissa olevien pikku väkästen avulla estäen pyörimisen tai irtoamisen pelin aikana.

Rotoria varten on tehty myös värikittejä. Mikäli perusvärit alkavat tympimään, tai haluat mätsätä loaderisi värityksen merkkaimesi kanssa niin tällaisella paketilla homma hoituu silmänräpäyksessä. Osat on helppo ja nopea vaihtaa alkuperäisten tilalle.

Jani "Grande" Andersson